Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın esnasında eminğin katkısızlanması ve muvafık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi muhtevain kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân tanır.

şu demek oluyor ki, ana başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek karınin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli tahliye muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar hayır ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder peşışını getirmektedir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle evgin durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kabil müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en makul yükselmek politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın güvenlik holünden yangın kapısı geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işaretler kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de ziyadesiyle önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Bu doğrultuda devlet bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page